Cestování s aktivním cyklistickým, turistickým programem, nebo s cvičením jógy si lze jen těžko představit bez kvalitního stravování. Na našich zájezdech nabízíme několik možností stravování.
Minimum našich zájezdů je bez stravy. Je to většinou tam, kde je v ubytovacích kapacitách (apartmány apod.) kuchyňka, kde je možnost si připravit snídani a večeři, ať už z dovezených zásob nebo si potraviny dokoupit v místě anebo si zajít na večeři do místních restaurací (Černá Hora, Slovinsko). U těchto zájezdů většinou zařazujeme 1 bohatou, společnou večeři s ochutnávkou místních specialit.
U některých typů ubytování je místní polopenze, někdy pouze snídaně s možností si večeři dokoupit. Snídaně jsou většinou podávány formou bufetu a večeře servírovaná s výběrem z několika druhů jídel, nebo opět formou bufetu.
Naše polopenze připravovaná v podmínkách kempu. Jídlo připravujeme v naší mobilní kuchyni, z dovezených potravin. Dokupujeme ovoce, zeleninu, u vícedenních zájezdů pečivo.
Snídaně:
Večeře:
Na běžkařských zájezdech v zimě (Ramsau, Jizerky, Šumava…) vaříme naši polopenzi z čerstvých surovin přímo v místě ubytování. V zimě se stravujeme jinak než v horkém létě a proto do jídelníčku zařazujeme kaloricky vydatnější jídla – vymrzlí z lyžování to jistě ocení. Mnohdy zařazujeme i tzv. „rozšířenou polopenzi“, tzn. v poledne je připravená polévka nebo desert s kávou, případně chléb se škvarkovým sádlem apod.